Centrale Verwarming Leiden

Verwarming Leiden

Of u nou op zoek bent naar een specialist voor uw centrale- of vloerverwarming; bij De Centrale bent u aan het juiste adres! Wij helpen u direct verder aan een vakman, die u kan bijstaan bij de installatie, het onderhoud en de reparatie van uw verwarming in Leiden. U kunt een offerte aanvragen via het contactformulier.

Wij bieden bovendien met 24 uurs service. Door contact op te nemen via 088 444 7659, komt u direct in contact met één van onze professionals. U kunt ze onder meer vragen naar de vlotte totaalinstallatie van De Centrale en het is mogelijk een onderhoudscontract op te stellen.

Contact

Centrale verwarming

Centrale verwarming installatie

Heeft u een klus betreffende uw centrale verwarming in Leiden? Voor de installatie, het onderhoud en de reparatie bent u bij ons aan het juiste adres. Wij leveren een vakkundige totaalinstallatie en helpen u graag met een onderhoudscontract.

24 uurs service

24 uur service Leiden

U kunt ons altijd bereiken via 088 444 7659! Het maakt hiervoor niet uit of u diep in de nacht of overdag belt, want er zit altijd een medewerker voor u klaar. Wij helpen u aan een gedegen totaalinstallatie, waarna uw verwarming in Leiden perfect zal werken!

Onderhoudscontract

CV ketel onderhoud

Het op laten stellen van een onderhoudscontract is erg handig. Wij komen eens per jaar bij u langs voor een periodieke controle, zodat uw verwarming in Leiden pico bello in orde blijft. Een onderhoudscontract opstellen doet u gemakkelijk en snel door het contactformulier in te vullen.

Contactformulier

  Voor- en achternaam (*)

  Adres (*)

  Postcode (*)

  Woonplaats (*)

  Telefoonnummer (*)

  Uw emailadres (*)

  Omschrijving opdracht (*)


  Anti-spam captcha
  Vul code in:

  Assortiment

  Verwarming merken

  Altijd bij u in de buurt

  Met de spoedservice van De Centrale in Leiden heeft u altijd snel een monteur bij u over de vloer. U bereikt ons via 088 444 7659, waarna u één van onze gespecialiseerde medewerkers aan de lijn zult krijgen. Ze zullen u indien nodig direct aan een specialist helpen, zodat uw probleem opgelost kan worden. Of het nou om de installatie, het onderhoud of de reparatie van verwarmingsapparaat gaat; wij staan paraat! Zie hier onze hoofdwerkzaamheden en mogelijkheden:

  • Totaalinstallatie
  • Onderhoud en onderhoudscontract
  • Reparatie
  • Informatie en advies
  • Voor nagenoeg alle verwarming merken

  Installatie van nieuwe verwarming

  Net als bij het onderhoud en de reparatie is van belang om de installatie van uw combiketel, CV- of HR ketel op een goede manier te laten verlopen, waardoor deze nog vele jaren mee zullen kunnen. Heeft u een klus betreffende de installatie van uw verwarming in Leiden, dan weet u bij wie u terecht kunt. De specialisten hebben allemaal een goede opleiding genoten en zijn voorzien van jarenlange vakervaring, waardoor we een perfecte totaalinstallatie kunnen aanbieden. Zo een totaalinstallatie houdt in dat we werken met geavanceerde technieken en wij niets over het hoofd zien!

  Onderhoud en reparatie

  Ook voor het onderhoud en de reparatie van uw verwarming in Leiden staan wij natuurlijk voor u klaar. Net als bij de installatie zorgen wij ervoor dat dit op een gedegen wijze wordt voltrokken. We maken gebruik van moderne technieken en materialen, zodat we het defect aan uw verwarming meteen kunnen maken. U kunt tevens een onderhoudscontract afsluiten, waarmee u zich verzekert van periodiek onderhoud. Onze medewerkers in Leiden informeren en adviseren u graag over de mogelijkheden.

  Direct contact: 088 444 7659

  Belangrijk om te weten over onze service is dat wij kwaliteit leveren voor een betaalbare prijs. Meer weten over de gunstige tarieven? Over de totaalinstallatie of over het onderhoudscontract? Vraag dan een gratis en vrijblijvende offerte aan via het contactformulier. Liever direct contact? U bereikt ons 24 uur per dag en 7 dagen per week via 088 444 7659. Zo zorgen we er samen voor dat uw verwarming in Leiden perfect functioneert!

  Nadat de specialisten van De Centrale me hielpen met de installatie van mijn verwarming in Leiden, kon ik een handig onderhoudscontract afsluiten, voor periodiek onderhoud. Zo voorkom je een vervelende reparatie! Jan Teunens, Leiden.